Opmin 7.1 digi versi java 2013

Diposting oleh zero hack pada 10:18, 11-Apr-13

Asalamualaikum....

apa kabar master2 sekalian
dan dah lama admin x buka blog admin nie

di pagi nie admin nk kongsikan korang opmin7.1 digi yg msih tembus lagi.

Digi ini x sama dgn simkard yg lain.

Kalau simkard yg lain bleh mati laluan kalau digi dia mesti hidup laluan dan andai kata korang ada kredit x payah korang risaukan
digi xkn sedut punya.

Dah lah admin x nk panjang lebar lg klau korang nk opmin 7.1 java ada kat bawah

Download dan rename ke jar:

Conect: Digi wap gprs

opmod7-1digizerohack.zip

>>>>>BERRBAGI ITU INDAH<<<<

Cara setting Opmin 5beta 2handler Celcom live

Diposting oleh zero hack pada 23:25, 05-Apr-13

Asalamualaikum para bloger2x sekalian malam nie admin nk bg tau korang cara setting opmin 5beta 2handler tuk Celcom punya dan trik dia mcem nie custom http server: http://server4.operamini.com:80/ custom socket server: http://server4.operamini.com:1080/ frontquery: mms.celcom.net.my/ turbo-1.beta.operamini.net:80/ tick remove port from url host: mms.celcom.net.my »»Selepas diisi semuanya dengan betul (yang lain biarkan kosong). Kemudian tekan "save / ok" dan tunggu sehingga "installing" selesai. »»Runninglah opera mini & surflah sepuasnya. Trick ini saya dah cuba pada NOKIA 5230 **Untuk... [Baca selengkapnya]

Opmin6.5melayu celcom live fitring Opmin 6.5english celcom live

Diposting oleh zero hack pada 06:33, 03-Apr-13

Selamat pagi....!!!!!

para master-master n para warga mwb

Pada hari nie admin nk kongsikan 2 opmin yg berbeze bahasa tapi ke 2 opmin bleh download gak

tpi paham2x lah ye download ye x bleh bersaiz besar!!!!!!!

yaudah lah ye x payah panjang lebar lg tentang opmin ini

yg berminat dgn ke 2 opmin nie
opmin ye ada kat bawah

Download rename ke jar:

conect:3ginternet

opmin6-5zerohackmelayu.zip opmin6-5zerohackenglish.zip

|<<<>>>|

Opnext7 versi indonesia CelcomLive

Diposting oleh zero hack pada 03:11, 02-Apr-13

opmin.jpggaruda1.jpg Asalamualaikum

Selamat pagi rekan-rekan semua
Dikesempatan ini, Admin akan kongsikan pada anda yang menggunakan sim biru. Opmin ini telah dimoddingkan oleh
admin sendiri
Admin sekadar berkongsi buat anda semua.

ya dah admin xnk panjang lebar

yg berminat opminext nie ada kat bawah

Silakan download dan rename jar:

opnext7cellivezero.zip

conect:3g internet

semoga berjaya

Facebook Mobile Free LIVE Celcom User

Diposting oleh zero hack pada 01:53, 29-Mar-13

ThumbnailSelamat Tengah Malam Semua..Wah Dah Jam1 Pagi nie Tapi Admin Xdapat Tido...Xtaw Napa..Oh Ya Makasi Ya Yg Buat Kamu Yang Selalu Mampir Dan Datang Ke SiteQ Yang Xseberapa Ini... Hari Nie Admin Nak Share Facebook Mobile Celcom Live ..Yang Bestnya Browser FB Free Kita On9 Di Facebook..Hihi .:: Pastikan Kamu Connect No Ip No Port,Kalau Nak Senang Connect Je Celcom 3G Internet... [Baca selengkapnya]

Trik bolt handler (Maxis,Digi,Celcom) 2013

Diposting oleh zero hack pada 13:58, 27-Mar-13

ThumbnailHai....rekan-rekan apa kabar. yang pasti sehat-sehat sahajakan di siang nie admin nk kongsikn 3 Line trik bolt handler (CELCOM LIVE,CELCOM DEAD,MAXIS,DIGI nie trik dia Untuk sim maxis Filter: * (us.boltbrowser.com \useng1.boltbrowser.com) rp: tanda pt: real host ps: www.hotlink.com.my connet maxis 3g internet no ip no port. . . .atau 202.075.133.49 Untuk sim Celcom dead rp(x) pt(host) p.server : (10.1.72.56:8080/ prepaid/web_ service_not_allowed_message.htm/) Conet ip celcom 3g internet..or no ip no port. Untuk sim Celcom Live backquery: mms.celcom.net.my filter:... [Baca selengkapnya]

celcom live 2013

Diposting oleh zero hack pada 08:12, 27-Mar-13

Asalamualaikum.

Di pagi nie admin nk share kn opmin 7.1 handler yg dah di modif hamba allah.
100% leh tembus
opmin nie xpayah ubah2 langsung je

conect:3G Internet

nie lah dia opmin ya ada dibawah
download dan rename jar:

celcomlives.zip

smoga berjaya

OPERAMINI MOD 7.0 Celcom live

Diposting oleh zero hack pada 12:19, 26-Mar-13

Assalamualaikum,

Hai kawan2 semua,.

Dikesempatan ini, Admin akan kongsikan pada anda yang menggunakan sim biru. Opmin ini telah dimoddingkan oleh seorang hamba ALLAH, Admin sekadar berkongsi buat anda semua. Yang sudah ada tidak mengapa, anggap saja ini sebagai koleksi.

Silakan download dan rename jar:
opmod7-0clcmlivebyzero.zip

connect: 3internet

good luck

apps anti-mosquito.siss60v2

Diposting oleh zero hack pada 06:11, 23-Mar-13

Malam-malam n tak ada hentinya sejuk terus rasanya+Donor darah/digigit nyamuk???

Tp untung aj masih ada temen yg mau ngasih solusinya:lihat img.nya

pertam.jpg

nyamuk-)

pastinya udah tau kan maksud sya sobat2 semua> download dibawah:

eset-mobile-antivirus.sis

katanya ne apps yg dapet mengupas nyamuk!! Gk percaya buktikan dl:

terimakasih pada mwb yg belum tidur/n y berkunjung ke blog sya?

TRICK TEMPOH AKTIF CELCOMSETAHUN

Diposting oleh zero hack pada 06:18, 20-Mar-13

ThumbnailPagi - pagi buta ni tiba-tiba mai seru(rajin) untuk saya menulis beberapa rangkap karangan di post ni. Tajuk post ni saja sebenarnya boleh mendatangkan amarah yang teramat sangat klau pakcik dan makcik Com tau, silap-silap saya boleh kena saman..hahaha. Mesti ramai yang tertanya-tanya, "lu ni brani mati ka bro?", dan mesti ramai juga yang terlopong sebab tak pernah dengar lagi... [Baca selengkapnya]

Opnext 7.1 Handler java celcom

Diposting oleh zero hack pada 04:11, 20-Mar-13

ASALAMUALAIKUM WR.WB Bertemu kembali di pagi nie,kita diposting seterusnya berkaitan dengan tajuk diatas. Terima kasih kepada hamba Allah yang sudi berkongsi trik ini. Dengan itu dapatlah Admin buatkan posting khas buat pengguna celcom. Baiklah, Admin sertakan sekali opmin handlernya dan kepada anda yang masih tidak mengetahui cara2nya, lihat sahaja dibawah. Front query:wap.speesh.com/track.pl/1p3r3n/http/ remove port: tanda Proxy type:real host Proxy server:mms.celcom.my/mic/cust.operamini.net connect:Celcom Prepaid WAP IP:82.145.210.144 Port:80 Silakan download dan rename jar: opnext71hui209c.zip semoga... [Baca selengkapnya]

Openg6.6handlerui203 java CELCOM

Diposting oleh zero hack pada 05:23, 19-Mar-13

Bertemu kembali kita dalam rancangannn "JALAN-JALAN MAKAN JAJAN" harharhar maaf begurau.Emmm, tentu ramai yang tercari2 aplikasi openg handler ini diluar sana tu kan?Pada yang sudah ada tak mengapa,kita kongsikan saja pada yang memerlukan. Untuk mereka2 yang sudah mempunyai Openg handler dan masih tercari2 aplikasi Openg handler. Disini admin akan berikan aplikasinya dan untuk aplikasi Openg handler ini berfungsi dengan cemerlang,harus diisi... [Baca selengkapnya]